image

Вие сте кариерен консултант?

Разберете как можете да сте от полза на хиляди хора с 2nd7

 • Единственото място за кариерни консултанти

  2nd7.org е единствената платформа, в която кариерни консултанти могат да се регистрират безплатно, достигат до нови клиенти и генерират приходи, чрез кариерно консултиране

 • Финансови приходи

  Задайте своята почасова такса и печелете пари, като помагате на хиляди да подобрят кариерното си развитие

 • Лесен начин за организиране на срещи

  2nd7 предоставя лесни за работа инструменти за създаване на слотове за срещи и организиране на консултации. Всяка среща се одобрява и потвърждава от кариерния консултант

 • Безплатно е!

  Регистрацията в 2nd7.org е напълно безплатна. Ние получаваме комисионна само след като сте завършили успешно кариерна консултация.

Как работи

Никога не е било по-лесно да предоставяте кариерно консултиране. Просто следвайте тези стъпки

СТЪПКА 01
СТЪПКА 01
Регистрирайте се в 2nd7.org

Регистрацията е безплатна и ви осигурява пълен достъп до платформата

СТЪПКА 02
СТЪПКА 02
Завършете своя профил

Споделете вашето образование, професионална сфера и интереси

СТЪПКА 03
СТЪПКА 03
Задайте часова ставка

Вашите клиенти плащат за свеки заявен час за консултиране

СТЪПКА 04
СТЪПКА 04
Споделете свободни часове

Посочете дните и часовете, в които сте на разположение за срещи. Клиентите ще резервират такъв директно от вашия профил в 2nd7.org

СТЪПКА 05
СТЪПКА 05
Генерирайте приходи

Получавате заплащане за всеки успешно завършен час консултиране. Вашите приходи се съхраняват във вашия профил в 2nd7.org

СТЪПКА 06
СТЪПКА 06
Без допълнителни такси

Няма допълнителни такси и плащания за услугите на 2nd7.org. Ние получаваме само малка комисионна, като можете да изтеглите доходите си по всяко време

Често задавани въпроси

Не, регистрацията е и поддържането на профила са напълно безплатни. Ние удържаме комисионна 20% от цената на всяка проведена консултация.

Целта на 2nd7 е да популяризира услугите на кариерни консултанти, за да могат да предоставят платени услуги. Постигането на тази цел изисква редица разходи за разработка, поддръжка, маркетинг и реклама. Чрез приходите от комисионни ние можем да поддържаме платформата и да достигнем до повече клиенти ползващи кариерно консултиране.

Взаимоотношенията между всеки консултант и 2nd7 са описани в Общите условия на сайта. Съгласявайки се с тях е еквивалентно на установяване на договорни отношения.

Можете да изтеглите приходите си по всяко време от своя профил. Преда да го направите за пръв път е необходимо да посочите начинът, по който желаете да бъдат превеждани те. В момента 2nd7 Предоставя възможността за изтегляне на приходи по банков път или чрез PayPal.

Всяко плащане за заявена консултация се задържа в платформата до приключването на самата консултация. След като приключването й и потвърждаването от клиента, средствата автоматично се прехвърлят в портфейла в профила на всеки консултант, от където могат да бъдат изтеглени. Преведената сума е с приспадната комисионна (20%) към 2nd7.

Всеки консултант може сам да определи цената си за 1 час, но тя не може да бъде по-малко от 20лв. Разбира се редно е да съобразите цената с пазарните цени и финансовите възможности на своите потенциални клиенти.

Всяка услуга в 2nd7 се облага с данък добавена стойност от 20%. Преди вашите приходи да бъдат прехвърлени в портфейла ви, 2nd7 удържа 20%, които ще бъдат изплатени като данък добавена стойност и от оставаща сума се удържа комисионна от 20% за услугите на 2nd7. Крайната сума, която виждате в портфейла си е тази след приспадане на гореописаните удръжки. Например при зададена цена за  час 50лв. , вие ще получите 32 лв. крайна сума приход за всеки проведен час консултация.

Не е необходимо да имате регистрирана фирма, за да бъдете консултант в 2nd7. Отбелязваме, че ако нямата такава тогава вие сте самоосигуряващо се лице и следва да обявите приходите си от платформата 2nd7 в годишната си данъчна декларация.

Звучи ли интересно?

Звучи ли интересно?

Започнете от тук

Регистрирайте се в 2nd7.org и открийте защо кариерното консултиране е градивен елемент в професионалното развитие повече от 30 години.